Το δικό του ενωτικό μήνυμα για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου και την επιστροφή του στις επιτυχίες, απέστειλε με δηλώσεις του ο ευρωβουλευτής, Θοδωρής Ζαγοράκης.

Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Ομάδας του 2004, ο οποίος φέρεται να αποτελεί μία κοινής αποδοχής υποψηφιότητα ενόψει των εκλογών της ΕΠΟ και το πρόσωπο που μπορεί να «δέσει» την άρτια συνεργασία μεταξύ Ομοσπονδίας, Κυβέρνησης, UEFA και FIFA, υπογράμμισε ότι οι «ισχυροί» του ελληνικού ποδοσφαίρου θα πρέπει να «κάτσουν στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσουν για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, χαρακτήρισε θετική κίνηση τη δημιουργία και λειτουργία αθλητικού μητρώου από την Γ.Γ.Α.

«Η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο σε όλα τα επίπεδα και κυρίως στο Εθνικό (Εθνική Ομάδας) με στεναχωρεί. Όταν βλέπει κανείς ότι η βαθμολογία μας αγγίζει την 20η θέση στην UEFA, ενώ πριν λίγα χρόνια πρωταγωνιστούσε και ήταν μέσα στην 10αδα, μόνο θλίψη μπορεί να προκαλεί αυτή η εικόνα», είπε αρχικά στη «Δημοκρατική» ο Ζαγοράκης και συνέχισε αναφερόμενος στην «Ολιστική Μελέτη»:

«Το καταφέραμε και αυτό, UEFA και FIFA να προτείνουν την λειτουργία μιας Ομοσπονδίας. Η πρωτοβουλία είναι στην σωστή κατεύθυνση για να επανέλθει η αξιοπιστία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρέπει όλες οι πλευρές να καθίσουν και να συζητήσουν για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου και όχι να εκπληρώνουν προσωπικές τους ατζέντες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτηθείς αν βλέπει… φως στο τούνελ, απάντησε: «Η αλήθεια είναι ότι βλέπω μια συνεργασία Ομοσπονδίας, Κυβέρνησης, UEFA και FIFA η οποία μόνο θετικά αποτελέσματα θα έχει. Έγιναν θετικές κινήσεις από την κυβέρνηση έτσι ώστε να εξασφαλιστεί προοπτική και νομιμότητα και μία από αυτές είναι το ‘’Αθλητικό Μητρώο’’.

Ως μέλος της Εθνικής Ομάδας του 2004, συζητώντας με τους συναθλητές μου, διαπιστώνουμε, με λύπη, ότι η εικόνα του ποδοσφαίρου αυτή την στιγμή δεν είναι ευχάριστη και πρέπει να αλλάξουν πολλά. Και εμείς θα είμαστε από τους πρώτους που θα πανηγυρίσουν. Οι “ισχυροί” του ποδοσφαίρου θα πρέπει να κάτσουν στον ίδιο τραπέζι. Πρέπει επιτέλους να ενωθούν όλες οι δυνάμεις που θα μας επιτρέψουν να πανηγυρίσουμε νέες νίκες σε εθνικό επίπεδο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης