Με βαριά ήττα από τη Γερμανία ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (9ος όμιλος) η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των Γυναικών.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα συνετρίβη με 6-0 στο «Audi Sportpark» του Ίνγκολσταντ από το Νο 2 της παγκόσμιας κατάταξης, τη Γερμανία, που ήδη έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση και κατά συνέπεια την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντίθετα, η ελληνική ομάδα είναι τέταρτη με 7 βαθμούς, κι ενώ για την ολοκλήρωση του γκρουπ απομένουν οι αγώνες ΕΙΡΕ-Γερμανία και Ουκρανία-Μαυροβούνιο.

Τα γκολ της γερμανικής ομάδας τα πέτυχαν οι Χέγκερινγκ (17΄), Φρέιγκανγκ (21΄, 39΄, 45΄), Ντάλμαν (72΄) και Κρούμπιεγκελ (90+2΄).

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Φρομς, Μάιερ, Χέγκερινγκ (46΄ Όμπερντορφ), Λάτβεϊν, Ρίου, Μάγου (62΄ Κουπολάτη), Ντολμά, Μύριζαν, Κέμπριτζ (61΄ Κονιάκ), Φρέιγκανγκ (77΄ Σούλερ), Μπιουλ (46΄ Κρούμπιεγκελ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΕΛΛΑΔΑ: Γαβριηλίδου, Μίτκου, Σιδηρά (83΄ Σπυριδωνίδου), Νεφρού, Γεωργίου, Κακαμπούκη, Στράντζαλη (46΄ Χατζηγιαννίδου), Μάρκου, Μωραΐτου (67΄ Χαμαλίδου), Βαρδαλή (67΄ Πούλιου), Γεωργάντζη (46΄ Κοκοβιάδου).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης