Μετά την προχθεσινή της ήττα με 1-0 από την Ουκρανία, η Εθνική ομάδα Νέων ποδοσφαιρού επικράτησε με 3-1 της αντιπάλου της, στο δεύτερο μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Καυτανζόγλειο.

Στο πρώτο ημίχρονο οι Ουκρανοί ήταν καλύτεροι και προηγήθηκαν με σουτ του Κορνιένκο στο 37΄, ενώ στην επανάληψη η ελληνική ομάδα, με αρκετές αλλαγές στην σύνθεσή της, κυριάρχησε στο παιχνίδι και αποδίδοντας πολύ μεστό και θεαματικό ποδόσφαιρο, ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ και πέτυχε τη νίκη με 3-1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ισοφάριση ήρθε στο 52′ με σουτ του Αλέξανδρου Βοϊλη, αφού αυτός ευνοήθηκε από κόντρα που έγινε κι έφερε την μπάλα σαν ασίστ στα πόδια του. Στο 77΄ ο Καμπέτσης με δυνατό σουτ πέτυχε το 2-1 και το τελικό σκορ «έγραψε» με κεφαλιά στο 86′ ο Γιώργος Αντζουλάς.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Σέζος από το Κιλκίς και στις κερκίδες του Καυτανζογλείου έδωσαν το «παρών» πολλοί τεχνικοί και άνθρωποι του ποδοσφαίρου.

ΕΛΛΑΔΑ: (Γ. Γκούμας):
Αθανασίου, Παπάζογλου, Παπαδογιωργάκης, Σαρδέλης, Μελιόπουλος, Ζήσης, Νταλακούρας, Δημητρουλάς,Σταμούλης, Βοϊλης και Ξενιτίδης. Στην επανάληψη χρησιμοποιήθηκαν και οι Λύρατζης, Δουβίκας, Χατζηδίμπας, Καμπέτσης, Μπούσης, Αποστολάκης, Εμμανουηλίδης.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: (Πετράκοφ): Κοζουκχάρ, Μπόνταρ, Ντρισλιούκ, Κοζυρένκο, Κορνιένκο, Κουλάκοφ, Μουσολίτιν, Ρεμενιούκ, Σουρνίτσιν, Σουκχάρ, Βερεμιένκο. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Αβραμένκο, Μπιελάγιεφ, Μπούλετσα, Καστσιούκ, Χαχλόφ, Σαφρόνοφ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης