Στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι κρίθηκε ο -χρονικά- πρώτος ημιτελικός του Ολυμπιακού τουρνουά ποδοσφαίρου των ανδρών. Οι παίκτες του Μεξικού και της Βραζιλίας, δεν κατάφεραν να σκοράρουν στην κανονική διάρκεια και στην παράταση του αγώνα κι έτσι το «εισιτήριο» για τον τελικό της 7ης Αυγούστου (14:30 ώρα Ελλάδας), κρίθηκε από την «άσπρη βούλα».

Ψυχραιμότεροι και πιό εύστοχοι, απεδείχθησαν οι Βραζιλιάνοι, καθώς σκόραραν οι Αλβες, Μαρτινέλι, Γκιμαράες και Ρεϊνιέρ, ενώ για τους Μεξικανούς δεν «βρήκαν στόχο» οι Αγκίρε και Βάσκεθ στα πρώτα δύο πέναλτι, με αποτέλεσμα το γκολ του Ροντρίγκεθ να μην έχει ουσιαστικό αποτέλεσμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεξικό (Χαϊμέ Λονθάνο): Οτσόα, Λορόνε, Βάσκεθ, Ανγκούλο (98` Μόρα), Μοντές, Ρόμο, Εσκιβέλ (46` Ροντρίγκεθ), Γκόρντοβα (78` Ανγκούλο), Βέγκα (90`+2` Αλβαράδο), Μαρτίν (98` Αγκίρε), Αντούνα (62` Λάϊνεθ).

Βραζιλία (Αντρέ Ζαρντίνε): Σάντος, Αλβες, Νίνο, Ντιέγκο Κάρλος, Αράνια, Λουϊζ (114` Ενρίκε), Γκιμαράες, Παουλίνιο (67` Μαρτινέλι), Κλαουντίνιο (72` Ρεϊνιέρ), Ριτσάρλισον, Αντονι (91` Μάλκομ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης