Τον τρόπο καταβολής των χρημάτων που οφείλονται στους διαιτητές από την περασμένη σεζόν και φυσικά στην τρέχουσα περίοδο αποφάσισαν τα μέλη της Super League στη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του συνεταιρισμού.

Οι ρέφερι του κορυφαίου επαγγελματικού πρωταθλήματος της χώρας παραμένουν απλήρωτοι εδώ κι αρκετό καιρό, γεγονός που δεν έπαιρνε κι άλλη καθυστέρηση. Με τη σύμφωνη γνώμη και της ΕΠΟ βρέθηκε η «χρυσή τομή» από τη διοργανώτρια αρχή, δεδομένου ότι οι διαιτητές απειλούσαν πως μετά την 13η αγωνιστική θα προχωρούσαν σε αποχή από τα καθήκοντά τους, κάτι που πιθανότατα δεν θα συμβεί μετά τη σημερινή εξέλιξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με βάση το χρονοδιάγραμμα που τέθηκε, θα υπάρξει πλήρης αποπληρωμή των οφειλόμενων έως τον Μάρτιο του 2018. Οι διαιτητές θα εισπράξουν το μεγαλύτερο μέρος του χρέους μέχρι το τέλος του έτους, ενώ θα υπάρξουν μικρότερες καταβολές τον Ιανουάριο, τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο για την πλήρη εξόφληση. Η Λίγκα, μάλιστα, ενημέρωσε ότι σήμερα (17/11) καταβλήθηκαν 131.000 ευρώ, χρήματα που αποτελούν μέρος από τα χρωστούμενα της περασμένης σεζόν.

Από τώρα και στο εξής, όπως συμφωνήθηκε, από την έναρξη του β΄ γύρου του πρωταθλήματος η κάθε ομάδα θα καταβάλλει μηνιαίως τις αποζημιώσεις σε τραπεζικό λογαριασμό της ΕΠΟ.

Επίσης, στη σημερινή συνεδρίαση αποφασίστηκε η σύσταση τετραμελούς επιτροπής που θα αρχίσει άμεσα επαφές με το συνδρομητικό κανάλι της Nova, ώστε ως το τέλος του μήνα να υπάρξει πλήρης συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της σεζόν 2018-19. Η πρόταση του καναλιού αφορά αντίτιμο 30 εκ. ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης