Ούτε μία ούτε δύο αλλά πέντε μεταγραφές ανακοίνωσε ο Απόλλωνας Σμύρνης, ο οποίος φιλοδόξει να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Football League.

Kάτοικος Ριζούπολης θα είναι από εδώ και στο εξής ο Παναγιώτης Λαγός, ο οποίος πείστηκε να επαναπατριστεί (πέρυσι έπαιζε στην Ουκρανία με την Βόρσκλα Πολταβα) για λογαριασμό της «ελαφράς ταξιαρχίας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα ο αθηναϊκός σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτηση των Βασίλη Γκόλια, Κώστα Χατζή, Γιώργου Γεωργίου και Γιώργου Καρακώστα.

Η σχετική ανακοίνωση, έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του αμυντικού Βασίλη Γκόλια και του αμυντικού μέσου, Κώστα Χατζή. Οι 29χρονοι Βασίλης Γκόλιας και Κώστας Χατζής υπέγραψαν συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο παρελθόν ο πρώτος είχε αγωνιστεί στον Παναιτωλικό και Αστέρα Τρίπολης, ενώ ο δεύτερος είχε φορέσει την φανέλα του Αιγινιακού, της Νίκης Βόλου και της Λάρισας.

Επίσης συμβόλαιο με τον Απόλλωνα Σμύρνης υπέγραψαν ο αμυντικός Γεώργιος Γεωργίου ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στον Λεβαδειακό, ο αμυντικός μέσος Γεώργιος Καρακώστας o οποίος κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Πεύκη, Καλλονή, και Λάρισα και ο μέσος Παναγιώτης Λαγός ο οποίος αγωνίστηκε στην Βόρσκλα Πολτάβα και ΑΕΚ».

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης