Πέντε μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της Βαλένθια βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, όπως ανακοινώθηκε την Κυριακή (15/03) από τον ισπανικό σύλλογο.

«Η Βαλένθια ενημερώνει ότι πέντε υποθέσεις του Covid-19 βρέθηκαν θετικοί μεταξύ παικτών της πρώτης ομάδας και του προσωπικού της» αναφέρει η ανακοίνωση και προσθέτει: «Όλα αυτά τα άτομα βρίσκονται στο σπίτι τους, σε πολύ καλή υγεία και εκτελούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νωρίτερα την ίδια ημέρα, η Βαλένθια και ο Αργεντινός αμυντικός, Εζέκιελ Γκαράι, έγινε ο πρώτος παίκτης της LaLiga, που επιβεβαιώθηκε ότι έχει κορωνοϊό. Ο 33χρονος είχε ήδη τεθεί νοκ άουτ από το υπόλοιπο της περιόδου, μετά το σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο γόνατο τον περασμένο μήνα.

Η Βαλένθια ταξίδεψε στο Μιλάνο τον Φεβρουάριο για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του Champions League με την Αταλάντα, αναμέτρηση που έγινε κανονικά με την παρουσία οπαδών στο «Σαν Σίρο», πριν επιβληθούν οι γνωστές απαγορεύσεις των αθλητικών δραστηριοτήτων στην Ιταλία.

Επίσης, θετικός στον ιό βρέθηκε κι ένας δημοσιογράφος που εργάζεται σε ραδιοφωνικό σταθμό της Βαλένθια, ο οποίος είχε ταξιδέψει στην πόλη του ιταλικού Βορρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης