Σε ηλικία 42 ετών πέθανε ο Σταμάτης Αντωνίου βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Σταμάτης Αντωνίου ήταν μέλος του τεχνικού τιμ της εθνικής ανδρών, ως αναλυτής, ενώ υπήρξε ποδοσφαιριστής και τεχνικός διευθυντής του Θριάμβου Χαϊδαρίου. Ήταν παντρεμένος και είχε τρεις κόρες με τη Σοφία Κοτρίδη, κόρη του αείμνηστου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Μπάμπη Κοτρίδη. Ο θάνατός του οφείλεται σε εγκεφαλικό ανεύρυσμα.

Ο Αθλητικός Όμιλος Χαϊδαρίου αναφέρει στην ανακοίνωσή του: «Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας για την απώλεια του Σταμάτη Αντωνίου, στην οικογένειά του και στην οικογένεια του Θρίαμβου Χαϊδαρίου. Ο Σταμάτης υπήρξε για χρόνια μέλος της ποδοσφαιρικής ομάδας του γειτονικού Θριάμβου, γείτονάς μας στη Γρηγορούσα, και παιδικός μας φίλος. Κρίμα…».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο γυμναστής της εθνικής, Γρηγόρης Μπιζάς έγραψε για τον θάνατο του συνεργάτη και φίλου του: «Έφυγες νωρίς αγοράκι μου και βιαστικά.

Θα θυμάμαι πάντα αυτό το παιδί τον Σταμάτη τον Αντωνίου, τον αναλυτή της εθνικής Ελλάδος ποδοσφαίρου. Θα τον θυμάμαι για τη δουλειά που έκανε, για το θάρρος που είχε να λέει την γνώμη του άφοβα όταν πίστευε ότι εξυπηρετούνταν το κοινό συμφέρον. θα τον θυμάμαι για το πόσο πολύ αγαπούσε την εθνική ομάδα. Μα περισσότερο για το πόσο επιτυχημένος οικογενειάρχης ήταν και πόσο πολύ αγαπούσε την οικογένεια του. Για την οικογένεια σου φιλαράκι μου να είσαι υπερήφανος όπως και αυτοί θα πρέπει να είναι για εσένα.

Εδώ έφθασες στο υψηλότερο επίπεδο και θέλω να πιστεύω ότι εκεί που πας θα συναντήσεις ακόμη υψηλότερο επίπεδο και συνθήκες να ασχολείσαι με αυτό που τόσο αγαπάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΦΙΛΕ ΜΟΥ συνεργάτη μου, συνάδερφέ μου ΣΤΑΜΑΤΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ θα σε θυμάμαι πάντα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης