Ο Ζοσέ Μουρίνιο σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης της Τσέλσι θα παραμένει στον πάγκο των «μπλε».

Το ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ για τον λονδρέζικο σύλλογο δεν άρχισε καθόλου καλά, καθώς μετρά ήδη τέσσερις ήττες σε οκτώ αγωνιστικές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην κορυφή μέχρι στιγμής βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι ενώ η Τσέλσι «πατάει» την 16 στην βαθμολογική κατάταξη, με μόλις 8 βαθμούς συγκομιδή.

Αναφορικά με την γκρίνια και τη μουρμούρα, που είναι λογική από τους οπαδούς δεν κουνάει από την θέση της τεχνικής ηγεσίας τον Πορτογάλο, Μουρίνιο καθώς ο ίδιος ξεκαθάρισε σε συνέντευξη του πως δεν σκοπεύει να υποβάλλει την παραίτησή του, ενώ η διοίκηση έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσης ότι τον περιβάλλει με απόλυτη εμπιστοσύνη και εκτιμά ότι μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του αγγλικού συλλόγου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο σύλλογος θέλει να ξεκαθαρίσει πως ο Ζοσέ Μουρίνιο συνεχίζει να έχει την απόλυτη στήριξή μας. Όπως έχει πει και ο ίδιος ο Ζοσέ, τα αποτελέσματα δεν ήταν τα καλύτερα δυνατά και οι εμφανίσεις της ομάδας θα πρέπει να βελτιωθούν. Ωστόσο, πιστεύουμε πως έχουμε τον κατάλληλο τεχνικό για να ανατρέψει την κατάσταση και ότι διαθέτει την ομάδα για να το πετύχει»

Επιμέλεια: Ελένη Λούμου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης