«Βροχή» καταφθάνουν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ τα συγχαρητήρια μηνύματα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Σύλλογοι, ομοσπονδίες, πολιτικά πρόσωπα, φορείς και αθλητές εκφράζουν τα συγχαρητήριά τους για τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Υπάρχουν και αρκετά από το εξωτερικό και δη από ανθρώπους του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Όπως του Πορτογάλου τεχνικού της Πόρτο, Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ο οποίος φόρεσε στο παρελθόν τη φανέλα του ΠΑΟΚ και χρημάτισε και αθλητικός διευθυντής της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνεχάρη την ομάδα με την εξής ανάρτηση: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, εκτός από την τιμή που έχω νιώσει φορώντας το περιβραχιόνιο του, ήταν ένα κλαμπ που με δίδαξε πώς να είμαι ηγέτης και να νιώθω το φοβερό πάθος των οπαδών όσο έντονα το νιώθω για το ποδόσφαιρο».

Ακόμη δύο μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, ο Ίκερ Κασίγιας, αλλά και ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, αναφέρθηκαν με συγχαρητήριες καταγραφές σε πρώην συμπαίκτες τους, πρωταθλητές σήμερα με τον ΠΑΟΚ. «Συγχαρητήρια Μαραντόνα» σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία του Σέρτζιο Ολιβέιρα ο Κασίγιας, ενώ ο Αφρικανός επιθετικός της Άρσεναλ ανέφερε «ο πρωταθλητής είναι εδώ» σε σχετικό ποστάρισμα του Τσούμπα Ακπόμ.

Πηγή: AΠΕ – ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης