Πανέτοιμη για τον αγώνα της κόντρα στη Γεωργία, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (31/3 21:45 – OPEN, Cosmote Sport 1) στο γήπεδο της Τούμπας, είναι η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου.

Η «γαλανόλευκη», μετά την παλικαρίσια ισοπαλία (1-1) που απέσπασε στην έδρα της Ισπανίας, στοχεύει απέναντι στην αυριανή της αντίπαλο να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Τζον Φαν’τ Σχιπ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει διαθέσιμα όλα τα όπλα στη… φαρέτρα του.

Κι αυτό γιατί ο Ολλανδός τεχνικός είδε στην τελευταία προπόνηση, εν όψει του αγώνα με τη Γεωργία τόσο τον Γιαννούλη όσο και τον Πέλκα να ξεπερνούν τα προβλήματα που είχαν.

Αμφότεροι οι δύο διεθνείς έβγαλαν όλο το πρόγραμμα την Τρίτη, θέτοντας έτσι εαυτούς στη διάθεση του Φαν’τ Σιπ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τελευταία προπόνηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος επικεντρώθηκε σε ασκήσεις ταχυδύναμης.

Παράλληλα οι Έλληνες διεθνείς έκαναν πολλές ασκήσεις κατοχής και διάσπασης άμυνας σε κλειστούς χώρους.

Στην προπόνηση της Τρίτης ο Ολλανδός τεχνικός δεν άνοιξε τα χαρτιά του όσον αφορά στην ενδεκάδα, με την οποία προσανατολίζεται να παρατάξει την ομάδα μας στο ματς της Τούμπας.

Εντούτοις ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός δεν αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές εν συγκρίσει με την ενδεκάδα της αναμέτρησης με την Ισπανία.

Πάντως το σίγουρο είναι ότι απέναντι στη Γεωργία η ομάδα μας θα παραταχθεί με κλασικό σέντερ-φορ, ο οποίος θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο Γιακουμάκης.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης