Το Δημοτικό στάδιο Κορίνθου θα είναι η έδρα της Παναχαϊκής και τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπως κατέστησε σαφές με ανακοίνωσή της η κοκκινόμαυρη ΠΑΕ, στην οποία απευθύνεται παράλληλα κάλεσμα  προς τους φιλάθλους της Κορίνθου, προκειμένου να ενισχύσουν την ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σχετικό δελτίο Τυπου επισημαίνεται ότι μετά το τέλος του αυριανού αγώνα με τον Απόλλωνα για τα πλέι οφ ανόδου, ο πρόεδρος του συλλόγου, Αλέξης Κούγιας, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή, έχει ως εξής:

«Μετά από την απόφαση της Football League μόνιμη έδρα της ΠΑΕ Παναχαϊκή ΓΕ 2005 ορίζεται το Δημοτικό Στάδιο της Κορίνθου.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ΓΕ 2005 με την αναγραφή στο μέλλον στην ονομασία της διαφημιστικού τίτλου που θα προσδιορίζει την Κορινθία και το νομό Κορινθίας θα χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο στάδιο για να δίνει όλους τους επισήμους και φιλικούς αγώνες της τόσο κατά την τρέχουσα περίοδο όσο και για την περίοδο 2015-2016.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατόπιν αυτής της εξελίξεως καλούμε όλους τους Κορίνθιους να ενωθούν με τους υγιείς οπαδούς μας από την Πάτρα και να υποστηρίξουν την ποδοσφαιρική μας ομάδα που εκφράζει όχι μόνο το Αχαϊκό ποδόσφαιρο αλλά και το ποδόσφαιρο όλης της Πελοποννήσου.

Ο αγώνας μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ Παναχαϊκή ΓΕ 2005 – ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης θα γίνει την Τετάρτη 20/5/2015 στο Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου με ώρα ενάρξεως 19:00 μ.μ.

Μετά τον αγώνα θα ακολουθήσει συνέντευξη του προέδρου της εταιρείας για όλα τα εκκρεμή θέματα ποδοσφαιρικά και δικαστικά».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης