Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έλαμπε στην πρεμιέρα της ταινίας του στην Leicester Square του Λονδίνου, το βράδυ της Δευτέρας, όπου έδωσαν το «παρών» αρκετές προσωπικότητες από το χώρο του αθλητισμού.

Η ταινία «Ρονάλντο», η οποία γυρίστηκε μέσα σε 14 μήνες, αφορά τη ζωή του Πορτογάλου άσου της Ρεάλ και παρουσιάζει άγνωστες πτυχές για το πως έφτασε να γίνει ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία του αθλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ίδιος υποδεχόταν στο κόκκινο χαλί τους προσκεκλημένους και είχε την ευκαιρία να τα πει με κάποιους με τους οποίους είχε συνεργαστεί στο παρελθόν.

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, τον οποίο ο Ρονάλντο θεωρεί ποδοσφαιρικό πατέρα του, ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο Κάρλο Αντσελότι ήταν μερικοί από τους προπονητές που καθόρισαν την πορεία του 30χρονου σταρ ενώ στην πρεμιέρα της ταινίας του βρέθηκαν και οι άλλοτε συμπαίκτες του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Γκάρι Νέβιλ και Λουίς Σαχά.

«Είναι μία από τις πιο σημαντικές ημέρες της ζωής μου. Δεν έχουν όλοι οι ποδοσφαιριστές την ευκαιρία να γίνουν ταινία. Είναι μοναδικό αυτό που συμβαίνει, είμαι χαρούμενος και θέλω να το απολαύσω», είπε χαρακτηριστικά o CR7.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν έλειψαν πάντως και προσωπικότητες από την αγγλική τηλεόραση όπως η Μέλανι Σάικς ενώ από το πλευρό του Ρονάλντο δεν θα μπορούσε φυσικά να λείψει η οικογένειά του, με τον γιο του να κλέβει την παράσταση.



Με τον ποδοσφαιρικό του «πατέρα» Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.


Με τον Κάρλο Αντσελότι και τον Τζορτζ Μέντες 


O Ζοζέ Μουρίνιο



Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη μαμά του και τον γιο του


H σταρ της αγγλικής τηλεόρασης Μέλανι Σάικς


O επιθετικός της Τσέλσι,  Φαλκάο με τη σύζυγό του

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης