«Πιστεύουμε ότι μπορούμε να φτάσουμε στον τελικό»… Τάδε έφη, Χουάν Κάρλος Οσόριο, με τον Μεξικανό ομοσπονδιακό τεχνικό να προκαλεί αίσθηση, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τους στόχους που έχει θέσει, ενόψει του Μουντιάλ που θα διεξαχθεί στην Ρωσία από τις 14 Ιουνίου μέχρι τις 15 Ιουλίου.

Ο Οσόριο και οι Μεξικανοί διεθνείς βρίσκονται στο Λος Αντζελες, καθώς τα ξημερώματα (σ.σ. ώρα Ελλάδας) της Τρίτης, θ΄ αντιμετωπίσουν στην Πασαντίνα, την ομάδα της Ουαλίας, σε φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας για την κορυφαία ποδοσφαιρική γιορτή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ως αθλητές και ως άνθρωποι, έχουμε το δικαίωμα να το πιστεύουμε. Κι΄ αυτό, επειδή έχουμε εργασθεί πολύ σκληρά. Έχουμε δημιουργήσει μία ομάδα, που όπως πάντα, παίζει για την νίκη και που πιστεύει πως εάν επιβάλει τον ρυθμό της, έχει πιθανότητες να φθάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα», πρόσθεσε ο έμπειρος τεχνικός.

Μετά τον αγώνα με την Ουαλία, η «El Tri» θα επιστρέψει στο Μεξικό για την φιλική αναμέτρηση της 2ας Ιουνίου με αντίπαλο την Σκωτία και στην συνέχεια θ΄ αναχωρήσει για την Ρωσία, όπου στην φάση των ομίλων, θ΄ αντιμετωπίσει την Γερμανία, την Νότια Κορέα και την Σουηδία.

Την αισιοδοξία του Οσόριο, όχι απλώς συμμερίζεται ο Εκτορ Μορένο, αλλά ο άσος της Ρεάλ Σοσιεδάδ, υπερθεματίζει: «Πηγαίνουμε στην Ρωσία για να κατακτήσουμε το παγκόσμιο κύπελλο. Μπορεί να έχουν συμβεί και να συμβούν χιλιάδες πράγματα. Ομως το σημαντικότερο, είναι να γυρίσουμε στην πατρίδα χωρίς να είμαστε λυπημένοι. Γνωρίζουμε πως δεν είμαστε μεταξύ των φαβορί και ξέρουμε ότι κανείς δεν μας υπολογίζει ως ικανούς να κατακτήσουμε το Μουντιάλ. Ομως, είμαι σε θέση να γνωρίζω πως το Μεξικό έχει προετοιμασθεί γι΄ αυτόν τον στόχο. Θα γίνουν τρεις περίπλοκοι αγώνες, όμως απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους και μεγάλες προκλήσεις, το Μεξικό έχει αποδείξει ότι διαθέτει ισχυρή αυτοπεποίθηση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης