Η βραζιλιάνικη αστυνομία κλήθηκε την Τετάρτη (7/10) στο προπονητικό κέντρο της Κρουζέιρο στο Μπέλο Οριζόντε, καθώς εξαγριωμένοι οπαδοί από τις κακές εμφανίσεις της ομάδας εισέβαλαν στις εγκαταστάσεις για να διαμαρτυρηθούν σε παίκτες και παράγοντες.

Με ανακοίνωσή του ο σύλλογος αναφέρει ότι δεκάδες οπαδοί εισέβαλαν στο προπονητικό κέντρο «εκφοβίζοντας τους διοικούντες και κατέστρεψαν την κύρια πύλη και την είσοδο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αστυνομία κλήθηκε να απομακρύνει τους οπαδούς, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν μέρος των οργανωμένων της Κρουζέιρο.

Ο θυμός τους προέρχεται από την πτωτική πορεία που ξεκίνησε πέρυσι με τον υποβιβασμό από την κορυφαία κατηγορία της Βραζιλίας και συνεχίζεται στην τρέχουσα περίοδο. Η Κρουζέιρο βρίσκεται στη ζώνη υποβιβασμού της δεύτερης κατηγορίας του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος με μόλις 11 βαθμούς μετά από 13 αγώνες.

Ο σύλλογος αντιμετωπίζει επίσης σοβαρά οικονομικά προβλήματα με τους μισθούς των παικτών να μην πληρώνονται στην ώρα τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι διοικούντες την Κρουζέιρο καταλαβαίνουν ότι η τρέχουσα κατάσταση στη δεύτερη εθνική απέχει πολύ από την θέση της ομάδας, αλλά εργαζόμαστε σκληρά για να γυρίσουμε τα πράγματα και να επιστρέψουμε τον σύλλογο εκεί που ανήκει» αναφέρει ο σύλλογος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης