Στην αλλαγή του κλίματος στα αποδυτήρια της ΑΕΚ μετά την έλευση του Νίκου Κωστένογλου στάθηκε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του ο Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος παράλληλα εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η «Ένωση» μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

«Πρόλαβα να κάνω μόνο τρεις προπονήσεις, μετά είχαμε ματς και μετά ήρθε ο τραυματισμός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό που ξέρω είναι πως αυτός ο άνθρωπος (Νίκος Κωστένογλου) με την προσωπικότητά του, μας έχει κερδίσει εμάς τους ποδοσφαιριστές.

Έχει φέρει μια ηρεμία μέσα στα αποδυτήρια και έχει αλλάξει το κλίμα σε πολύ θετικό», ανέφερε ο Πορτογαλος επιθετικός στην εφημερίδα «Ώρα για Σπορ» για τον 49χρονο τεχνικό, ο οποίος από υπηρεσιακός μονιμοποιήθηκε στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων», μετά τις εκτός έδρας νίκες απέναντι στην Τραμπζονσπόρ και τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ολιβέιρα παράλληλα εξέφρασε την πίστη του για την κατάκτηση του τίτλου, λέγοντας: «Έχω δει και τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό και είναι δυο πολύ καλές ομάδες, αλλά πιστεύω πως αν εμείς οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, έχουμε στο μυαλό μας τη νοοτροπία αυτής της μεγάλης ομάδας, δηλαδή ότι πρέπει να μπαίνουμε πάντα για να κερδίζουμε, στο τέλος θα τα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας στο πρωτάθλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπορεί να ακούγεται δύσκολο αλλά πιστεύω πως όλοι μαζί, όχι μόνο οι ποδοσφαιριστές, βλέπω και τη νοοτροπία που υπάρχει στο τεχνικό τιμ και την διοίκηση, ότι αυτή η ομάδα υπάρχει και είναι εδώ μόνο για να κερδίσει, μόνο για να πετύχει. Αυτό θα προσπαθήσει να κάνει σε κάθε ματς και αυτή είναι η μόνη υπόσχεση που μπορώ να δώσω στον κόσμο της ομάδας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης