Ο Ζερεμί Ματιέ πήρε την πιo δύσκολη απόφαση στη ζωή ενός αθλητή, καθώς ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση. Ο 36χρονος Γάλλος αμυντικός επέλεξε ως τελευταίο σταθμό αυτής της διαδρομής την Πορτογαλία και τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με τα «χρώματα» της οποίας αγωνίστηκε την τελευταία τριετία. Ένας σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο κατά τη διάρκεια της προπόνησης θα κρατούσε τον Ματιέ για αρκετούς μήνες μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους.

 «Νόμιζα ότι θα τερματίσω την καριέρα μου με άλλο τρόπο, αλλά είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Τραυματίστηκα σήμερα (σ.σ. την Τετάρτη) το πρωί σε μία μονομαχία. Ήθελα τόσο πολύ να τελειώσω την καριέρα μου μέσα στο γήπεδο, αλλά η μοίρα αποφάσισε διαφορετικά» ανέφερε ο πρώην διεθνής Γάλλος και πρόσθεσε: «Τέλος πάντων, πέρασα 19 χρόνια ζώντας τη ζωή μου με έντονο πάθος, σκαμπανεβάσματα, χαρά και δάκρυα, νίκες, ήττες και απίστευτα τρόπαια. Διασκέδασα πολύ κάνοντας αυτό που μου αρέσει και πάντα θα το κάνω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ματιέ άρχισε την καριέρα του στη Σοσό και ακολούθησαν η Τουλούζ, η Βαλένθια, η Μπαρτσελόνα (σ.σ. με την οποία κατέκτησε εννέα τίτλους, μεταξύ των οποίων και το Champions League του 2015) και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης