Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, μιλώντας στο Skysports, για τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών στο ελληνικό ποδόσφαιρο, άφησε αιχμές για τη στάση που τηρεί ο Ολυμπιακός αναφορικά με τις προτάσεις του όσον αφορά στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

«Τα κίνητρα του Ολυμπιακού είναι περισσότερο πολιτικά και λιγότερο αθλητικά. Φαίνεται πως επιθυμεί να διατηρηθεί το πρόβλημα. Εγώ θέλω να υπάρξει εκεχειρία έως το τέλος της σεζόν και στη συνέχεια να διαμορφώσουμε νέους κανόνες», ανέφερε αρχικά ο Υφυπουργός Αθλητισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα ο Γιώργος Βασιλειάδης τόνισε:«Η FIFA περιμένει από την ποδοσφαιρική οικογένεια της Ελλάδας, και όχι από το κράτος, να δείξει ότι επιθυμεί κάτι να αλλάξει. Δυστυχώς, για άλλη μια φορά οι παράγοντες δεν αντιλαμβάνονται την κατάσταση και νομίζουν ότι παίζουμε παιχνίδια. Όμως αυτή τη στιγμή δεν παίζουμε κανένα παιχνίδι.

Έχουν κουραστεί με εμάς. Η ποδοσφαιρική κοινότητα δεν ενδιαφέρεται για το προϊόν. Έχουμε να κάνουμε με ένα οικονομικό προϊόν, το οποίο φυσικά επηρεάζει αρκετό κόσμο, αλλά παραμένει ένα προϊόν που πρέπει να  προστατεύσουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης