Την άποψή του ότι ο Ηλίας Σπάθας ήταν αλάνθαστος στον αγώνα του Αστέρα Τρίπολης με τον Ολυμπιακό, τον Νοέμβριο του 2014, για τον οποίο κατηγορείται ο πρώην διεθνής ρέφερι, εξέφρασε ο Σπύρος Παπαδάκος, στην κατάθεση του στην Επιτροπή Δεοντολογίας, στην υπόθεση της «Συμμορίας» που συνεχίστηκε την Τετάρτη στο Εφετείο.

Πιο συγκεκριμένα το πρώην μέλος της ΚΕΔ υποστήριξε ότι είδε τον αγώνα ως θεατής και θεωρεί δεν αδίκησε καμία ομάδα στο εν λόγω ματς. Παράλληλα επισήμανε ότι έγιναν ορισμένα λάθη από τους βοηθούς, σημειώνοντας ότι δεν ήταν σκόπιμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Για ένα λάθος σε 90 λεπτά δεν μπορείς να πεις ότι είναι στημένος» τόνισε χαρακτηριστικά ο Παπαδάκος, προσθέτοντας ότι «…τα λάθη που γίνονται στο εξωτερικό, αν γίνουν στην Ελλάδα θα έχουμε νεκρούς. Φανταστείτε να γινόταν στην Ελλάδα, το χέρι του Μαραντόνα…».

Για τον Χιου Ντάλας που είχε υποστηρίξει ότι ο Σπάθας έκανε λάθη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, είπε: «Τα σχόλια του Ντάλας τα διάβασα στις εφημερίδες. Αμφισβητώ ότι έκανε τη συγκεκριμένη δήλωση για τα λάθη του Σπάθα, αν την έκανε όμως, ποιος τον εμπόδισε να τον τιμωρήσει και γιατί στη συνέχεια τον όριζε;».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης