Λίγες μόλις ώρες μετά την επισημοποίηση του δανεισμού του στην Αϊντχόφεν από τη Γαλατασαράι ο Κώστας Μήτρογλου έκανε ντεμπούτο με τη νέα του ομάδα την Πέμπτη στο παιχνίδι τον Απόλλωνα Λεμεσού (3-0) για τα play off του Europa League.

Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 81ο λεπτό, αντικαθιστώντας τον Ολλανδό Μοχάμεντ Αμίν Ιχατάρε και μάλιστα άφησε πολύ καλές εντυπώσεις με την απόδοσή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Μάλιστα ο πρώην στράικερ του Ολυμπιακού πρόλαβε στα λεπτά που αγωνίστηκε να… χορέψει δύο αντιπάλους που προσπάθησαν να του πάρουν την μπάλα, κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα των φιλάθλων της PSV.

Στις δηλώσεις του μετά το ντεμπούτο του με την Αϊντχόφεν ο Έλληνας επιθετικός ανέφερε αρχικά: «Όλα ήταν τέλεια. Το είχα στο μυαλό μου, αλλά δεν ήμουνα σίγουρα ότι θα αγωνιστώ. Ο προπονητής είπε ότι χρειαζόταν να είμαι στον πάγκο και έπρεπε να είμαι έτοιμος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καταλήγοντας ο Μήτρογλου επισήμανε: «Χαίρομαι που ξεκίνησα με αυτόν τον τρόπο και αυτό είναι καλό για την ομάδα. Είναι νέοι, αλλά παίζουν πολύ καλά. Ας ελπίσουμε ότι θα συνεχίσουμε έτσι.

Πρέπει να είμαστε ήρεμοι γιατί όλα μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο. Θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να σημειώσω γκολ. Πρέπει όμως να αφήσω τα πόδια μου να μιλήσουν, γιατί δεν μιλάω πολύ».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης