Ο επικεφαλής της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, δικαίωσε την απόφαση του Ισπανού διαιτητή Ντελ Θέρο Γκράντε, να υποδείξει πέναλτι, μετά τη χρήση VAR, στο μαρκάρισμα του Βιγιαφάνιες στον Μιχαηλίδη, όπως και να μην υποδείξει την εσχάτη των ποινών στο χέρι του Βέλεθ, στο ντέρμπι Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής.

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής δικαιώνει πλήρως όλες τις αποφάσεις του Ισπανού στη Λεωφόρο: «Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι αυτό είναι ένα πέναλτι, καθώς ο αμυντικός στη διεκδίκηση της μπάλας χτυπάει από πίσω το πόδι του επιθετικού», σημειώνει για την πρώτη περίπτωση ο επικεφαλής της ΚΕΔ. Για το χέρι λέει πως «η ΚΕΔ συμφωνεί ότι, παρόλο που η μπάλα χτύπησε στο χέρι του αμυντικού, χτύπησε στο πάνω μέρος του και επομένως σύμφωνα με τους νόμους του παιχνιδιού αυτό δεν είναι παράβαση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί και πέρα, ο Κλάτενμπεργκ αναφέρει επίσης ότι ήταν σωστό το πέναλτι που κέρδισε ο ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Παναιτωλικό, όπως και οι τρεις κόκκινες κάρτες στην αναμέτρηση Βόλος – Άρης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης