Ο αρχηγός της Γουότφορντ, Τρόι Ντίνεϊ, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στις προπονήσεις, που επιτρέπονται από σήμερα (19/5) για τις ομάδες της Premier League. Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής εξήγησε ότι δεν θέλει να θέσει σε κίνδυνο τον ηλικίας πέντε μηνών γιο του, που αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα, ενώ εξέφρασε γενικότερες ανησυχίες για τον τρόπο που σχεδιάζεται η επιστροφή των ομάδων στις προπονήσεις και μετέπειτα στην αγωνιστική δράση.

«Δεν μπορώ να πάω για κούρεμα ως τα μέσα Ιουλίου, αλλά μπορώ να μπω σε ένα… κουτί με άλλους 19 ανθρώπους και να πηδήξω για κεφαλιά» είπε χαρακτηριστικά ο Ντίνεϊ, ο οποίος μετέφερε τις ανησυχίες του στην τηλεδιάσκεψη των αρχηγών των ομάδων της Premier League με ειδικούς, την περασμένη εβδομάδα. Όπως εξήγησε, κανείς δεν είχε επαρκείς πληροφορίες για να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις. «Τους είπα, αφού δεν έχουμε τις πληροφορίες, γιατί να διακινδυνέψω;».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Τρόι Ντίνεϊ εξέφρασε επίσης τον προβληματισμό του για το γεγονός ότι δεν ελήφθησαν υπόψη έρευνες, οι οποίες δείχνουν ότι οι φυλετικές μειονότητες στη Βρετανία εμφανίζουν σχεδόν διπλάσια πιθανότητα να πεθάνουν εξαιτίας του κορωνοϊού.

Η Γουότφορντ, η οποία δεν έχει ανακοινώσει ακόμη ημερομηνία επιστροφής στις προπονήσεις, δεν πήρε επίσημη θέση για τα λεγόμενα του αρχηγού της. Πληροφορίες που επικαλείται το BBC αναφέρουν ότι ο σύλλογος του Λονδίνου σέβεται την απόφαση του έμπειρου επιθετικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης