Η Λιόν, στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, πήρε την πρόκριση από τον 7ο όμιλο, παρά το 0-2 που βρέθηκε να χάνει στην έδρα της από τη Λειψία και με το τελικό 2-2 πανηγύρισε τη 2η θέση και την πρόκριση. Ωστόσο, τα όσα έγιναν στο τέλος του ματς σκίασαν τα πανηγύρια για την πρόκριση.

Οι Ντεπάι και Ντεναγέρ ήρθαν στα χέρια με οργανωμένους οπαδούς, καθώς ένας από αυτούς μπήκε στο γήπεδο και σήκωσε κάρτα, που απεικόνιζε γάιδαρο και ζητούσε από τον Βραζιλιάνο αμυντικό Μαρσέλο να φύγει από την ομάδα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μέμφις Ντεπάι και οι συμπαίκτες του ήρθαν στα χέρια με τους οργανωμένους οπαδούς, τους «Bad Gones», η σύρραξη γενικεύτηκε μέχρι η αστυνομία να επέμβει και να αποκαταστήσει την ηρεμία.

Ο Ολλανδός διεθνής επιθετικός ήταν έξαλλος μετά το ματς και ζήτησε από τη διοίκηση να λάβει μέτρα κατά των οπαδών αυτών: «Η διοίκηση πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της. Προκριθήκαμε και αντί να πανηγυρίζουμε, είδαμε αυτές τις απαράδεκτες συμπεριφορές από κάποιους χούλιγκαν. Δεν το έχω δει ξανά αυτό. Κάτι είναι λάθος και είναι ευθύνη της διοίκησης να σταματήσει αυτό το λάθος» δήλωσε σχετικά ο Ντεπάι, με τον πρόεδρο των «Λιονέ», Ζαν Μισέλ Ολάς, να επισημαίνει πως θα τιμωρήσει αυτούς τους οπαδούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης