Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι ετοιμάζεται για την αποχώρηση του από τα γήπεδα. Ο 35χρονος αρχηγός της Ρόμα, ο οποίος στην καριέρα του δεν έχει φορέσει άλλη φανέλα, σκέφτεται σοβαρά η τρέχουσα σεζόν να είναι η τελευταία στη σπουδαία διαδρομή του στα ιταλικά και ευρωπαϊκά γήπεδα, ενώ αποκάλυψε πως θέλει στη συνέχεια να ακολουθήσει νέα σταδιοδρομία, αυτή του προπονητή:

«Θα πρέπει να αρχίσουμε να συνηθίζουμε την ιδέα της αποχώρησης μου, γιατί δεν υπάρχει πολύς καιρός. Στη Ρόμα μπορούν να συνεχίσουν και χωρίς εμένα, όπως έκαναν στο παρελθόν με τους Ντι Μπαρτολομέι, Κόντι, Τζιανίνι και Τότι. Του Φραντζέσκο ήταν ίσως η πιο οδυνηρή αποχώρηση για τους φιλάθλους», τόνισε σχετικά ο διεθνής αμυντικός μέσος, παγκόσμιος πρωταθλητής με την «σκουάντρα ατζούρα» το 2006, και συμπλήρωσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όταν με ενοχλεί το γόνατό μου για πέντε μέρες στην σειρά σκέφτομαι να τα παρατήσω. Όταν όμως αισθάνομαι καλύτερα σκέφτομαι μόνο το επόμενο παιχνίδι. Είμαι, πάντως, συνεπής. Δεν θέλω να γίνομαι βάρος στην ομάδα. Έχω μεγάλο πάθος για το ποδόσφαιρο, με την προπονητική να είναι μονόδρομος για εμένα και το μέλλον μου. Θα πρέπει όμως να αποφασίσω αν θέλω να βάλω την οικογένεια μου κάτω από αυτή του είδους πίεση, να ταξιδεύω συνέχεια και να είμαι μακριά για αρκετό καιρό».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης