Μετά τον Κώστα Τσιμίκα ακόμα ένας παίκτης της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το “ΣΠΟΡ FM 94,6” πρόκειται για τον Δημήτρη Λημνιό, ο οποίος σκόραρε στο παιχνίδι με το Κόσοβο.

Οι Έλληνες διεθνείς θα πρέπει να υποβληθούν σε νέα τεστ πριν ενσωματωθούν στις ομάδες τους, ενώ ο Λημνιός θα μπει σε απομόνωση από 7 έως 14 μέρες, ανάλογα με τα νέα τεστ που θα κάνει και με το αν θα είναι συμπτωματικός ή ασυμπτωματικός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η οποία βρίσκεται ήδη σε επαφή με τον ΕΟΔΥ.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ενημερώθηκε σήμερα για την ύπαρξη ενός θετικού δείγματος Covid-19 στα αποτελέσματα του ελέγχου που διενεργήθηκε σε όλα τα μέλη της αποστολής της Εθνικής Ανδρών άμα τη αφίξει τους στην Αθήνα από την Πρίστινα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκ μέρους της Ομοσπονδίας, τίθενται σε εφαρμογή οι προβλεπόμενες διαδικασίες, δηλαδή η τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου της UEFA και η άμεση ενημέρωση των αρμοδίων αρχών της χώρας, καθώς και των ιατρικών επιτελείων των ομάδων».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης