Μετά την έκδοση της απόφασης για την έφεση που είχε καταθέσει ο ΠΑΟΚ λίγες ώρες πριν την έναρξη του μεγάλου ντέρμπι με την ΑΕΚ φαίνεται ότι έχει ανοίξει ο… Ασκός του Αιόλου για τον Δημήτρη Σκουτέρη.

Πιο συγκεκριμένα, μετά την πειθαρχική δίωξη που άσκησε η επιθεωρήτρια των δικαστηρίων στον πρόεδρο πρωτοδικών για την ανακοίνωση της απόφασης για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, όπως αποκάλυψε ο Κυριάκος Θωμαΐδης, στην εκπομπή του στον ΣΠΟΡ FM 94.6, η αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, Χρυσούλα Παρασκευά, διέταξε πειθαρχική έρευνα κατά του δικαστή Σκουτέρη για ένα θέμα που δεν αφορά το ποδόσφαιρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ουσιαστικά αμφισβητείται η δικαστική του κρίση», ήταν το σχόλιο της Μαίρης Μπενέα στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για το θέμα.

Να σημειωθεί ότι το zougla.gr με πρωτοσέλδιο που αναρτήθηκε την Τρίτη 13 Μαρτίου είχε ασχοληθεί εκτενώς με τον Δημήτρη Σκουτέρη. Διαβάστε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα: «Ποιος είναι ο κ. Σκουτέρης και ο κάθε κύριος Σκουτέρης που λόγω αξιώματος παίζει με θεσμούς και με την κοινωνία; Αν είναι αυτόφωτος, τότε ας ελεγχθεί. Αν είναι ετερόφωτος, τότε ας τιμωρηθεί. Ένα είναι σίγουρο. Δεν μπορεί να παραμένει σε μία θέση που του δίνει το δικαίωμα να ενεργεί αυτοβούλως. Αρκετά».

Αναλυτικά ολόκληρο το πρωτοσέλιδο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης