Νικηφόρο ήταν το πέρασμα της Παρί Σεν Ζερμέν από την έδρα της Ναντ με 1-0, χάρη στο γκολ του Άνχελ Ντι Μαρία, φέρνοντας την ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο.

Η Παρί πέτυχε την τέταρτη διαδοχική της νίκη, επικρατώντας με 1-0 εκτός έδρας της Ναντ, στο «Beaujoire» και βρέθηκε στο +11 από τους ανταγωνιστές της. Μπορεί ο Νεϊμάρ να ήταν εκτός αποστολής, ωστόσο ο Ντι Μαρία έφτανε και περίσσευε και με ένα δικό του γκολ έδωσε διπλό τίτλου στην ομάδα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 12ο λεπτό οι Παριζιάνοι έκρυψαν τη μπάλα, όταν Καβάνι, Μπαπέ και Ντι Μαρία συνεργάστηκαν άψογα και ο Αργεντίνος πλάσαρε υποδειγματικά διαμορφώνοντας το 1-0. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν στο α’ μέρος, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η Παρί στο 37′ βρέθηκε μια ανάσα από το δεύτερο γκολ, ο Καβάνι έκανε τη σέντρα, αλλά ο Ντι Μαρία… κατάφερε να στείλει τη μπάλα άουτ.

Στην επανάληψη τα Καναρίνια πίεσαν, αλλά ο Αρεόλα νίκησε Σαλά και Ρονγκιέ. Στο 60′ ο Σαλά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ σωστά ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Η Παρί κράτησε το υπέρ της σκορ, ενώ η Ναντ ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κάρλος στις καθυστερήσεις!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης