Ο Ορέστης Καρνέζης μίλησε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα της Ελλάδας με αντίπαλο την Ρουμανία στο Βουκουρέστι, στο πλαίσιο της προκριματικής φάση του Euro 2016 και ανέφερε ότι στόχος της Εθνικής μετά τον αποκλεισμό της από την τελική φάση είναι να αποδείξει ότι δεν της αξίζει να βρίσκεται σε τόσο κακή βαθμολογική θέση.

Αρχικά ο διεθνής τερματοφύλακας μίλησε για τη Ρουμανία: «Είναι μια πολύ δυνατή ομάδα με παίκτες υψηλού επιπέδου. Είναι έτοιμη η ομάδα να συμμετέχει σε μια τελική φάση. Θεωρώ ότι τους πείσμωσε ο αποκλεισμός από το Μουντιάλ και ήθελαν να περάσουν πάσει θυσία σε αυτή την τελική φάση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ερώτηση για τον Καραγκούνη και την κατάσταση της ομάδας, απάντησε: «Είναι μια καινούργια ομάδα. Όσοι είχαμε την τύχη και την τιμή να παίξουμε με παίκτες όπως ο Καραγκούνης είμαστε τυχεροί που τους είχαμε συμπαίκτες όμως, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Όλα στο ποδόσφαιρο έχουν τέλος και αρχή και εμείς προσπαθούμε να κάνουμε μια νέα αρχή. Κάθε μετάβαση δεν είναι εύκολη και γι’ αυτό προσπαθούμε να βρούμε την καλύτερη λύση».

Για τα επόμενα τρία παιχνίδια ανέφερε: «Έχουμε περάσει δύσκολα. Δεν είμαστε όλοι στην καλύτερη κατάσταση ψυχολογικά. Όλες αυτές οι περίοδοι χρειάζονται χρόνο. Μακάρι να μπορούσαμε να πατήσουμε ένα κουμπί και να βρούμε λύση. Χρειάζεται προσπάθεια και χρόνος. όλα τα παιδιά προσπαθούμε. Αυτή η κατάσταση είμαστε οι πρώτοι που δεν τους αρέσει. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και θα κοιτάξουμε να προετοιμαστούμε για να είμαστε έτοιμοι για την επόμενη διοργάνωση».

Τέλος ρωτήθηκε για το κλίμα στα αποδυτήρια: «Υπάρχει απογοήτευση. Από την άλλη όμως όλοι έχουμε εγωισμό και με ένα καλό ματς αύριο μπορούμε να αποδείξουμε ότι δεν μας αξίζει αυτή η θέση. Όταν κοιτάμε τη βαθμολογία δεν νιώθουμε καλά. Θέλουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης