Κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθούν όλες οι αναμετρήσεις της 26ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα, το διάστημα 13-16 Μαρτίου, λόγω της ανησυχίας για την εξάπλωση του νέου κορωνοϊού. Καθώς στη Γερμανία τέτοιες αποφάσεις λαμβάνονται ξεχωριστά από κάθε κρατίδιο, σήμερα προστέθηκαν στη… λίστα και οι τελευταίοι τρεις αγώνες, καθώς οι αρχές του Βερολίνου, της Φρανκφούρτης και της Λειψίας αποφάσισαν τη διεξαγωγή χωρίς θεατές των προσεχών αναμετρήσεων.

Πρόκειται για τα παιχνίδια Ουνιόν-Μπάγερν, Άιντραχτ-Γκλάντμπαχ και Λειψία-Φράιμπουργκ, το οποίο ήταν και το τελευταίο που ανακοινώθηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Λειψία υποδέχθηκε με κόσμο την Τότεναμ και πανηγύρισε την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Champions League, ενώ και η Άιντραχτ θα έχει στο πλευρό της τους φιλάθλους της, στην αναμέτρηση του Europa League με τη Βασιλεία.

Στο μεταξύ, το γερμανικό ποδόσφαιρο μετράει το πρώτο «θύμα» του από τον νέο κορωνοϊό, καθώς ο κεντρικός αμυντικός του Ανόβερου, Τίμο Χούμπερς, διαγνώστηκε θετικός και τέθηκε σε καραντίνα. Οι συμπαίκτες του θα υποβληθούν σε έλεγχο και από τα αποτελέσματα θα εξαρτηθεί το τι θα γίνει με τα προσεχή παιχνίδια της ομάδας στη δεύτερη κατηγορία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης