Η UEFA ανακοίνωσε τον καλύτερο παίκτη για την περσινή σεζόν με τον Γάλλο να παραλαμβάνει το βραβείο καθώς συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η Ρεάλ Μαδρίτης να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ και την Πριμέρα Ντιβιζιόν.

«Τώρα στα 34 μου είμαι καλύτερα, παίζω καλύτερα. Είναι αλήθεια ότι σε προσωπικό επίπεδο αυτή ήταν η καλύτερη σεζόν της καριέρας μου, αλλά ένα πράγμα δεν έχει αλλάξει: Μπαίνω στο γήπεδο και σκέφτομαι τι πρέπει να κάνω για να κερδίσουμε το παιχνίδι, για την ομάδα, όχι για εμένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν και κάθε τίτλος έχει την ιστορία του και είναι διαφορετικός, είναι ξεκάθαρο ότι αυτό το Τσάμπιονς Λιγκ ήταν το πιο δύσκολο από τα πέντε που έχω κερδίσει και για μένα ήταν επίσης το πιο όμορφο λόγω των επιστροφών και γιατί δεν τα παρατήσαμε ποτέ» είπε ο Μπενζέμα, ο οποίος αναφέρθηκε στο πόσο τον βοήθησε ο Ρονάλντο. 

«Ο Κριστιάνο με βοήθησε πολύ, μαζί του είχα έναν άλλο ρόλο και όταν έφυγε ήξερα ότι μπορούσα να κάνω ένα βήμα μπροστά για να σκοράρω γκολ. Αυτό που έχει αλλάξει από τότε είναι ο αριθμός των γκολ μου, αλλά συνεχίζω να παίζω όπως πιστεύω ότι πρέπει να παίζουμε το κάθε παιχνίδι.

Οι αριθμοί δείχνουν ότι δεν είμαι μακριά από τους θρύλους της Ρεάλ και αυτό μου δίνει αυτοπεποίθηση, αν και ξέρω ότι είναι αδύνατο να φτάσω τον Κριστιάνο. Γι’ αυτό επικεντρώνομαι σε αυτό που μπορώ να κάνω στο παιχνίδι και στο γήπεδο για να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει. Οι αριθμοί δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Δεν παίζω μόνο για τους τίτλους ή τα γκολ, παίζω επειδή αγαπώ το ποδόσφαιρο, αν και έχω όνειρα, φυσικά, όπως το να κατακτήσω το Παγκόσμιο Κύπελλο ή μια Χρυσή Μπάλα» είπε, επίσης, ο Γάλλος επιθετικός. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Πηγή: sdna.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης