Για τους δύο τελευταίους αγώνες της Εθνικής μας ομάδας στα προκριματικά του Euro 2020 απέναντι στην Αρμενία και τη Φινλανδία μίλησαν οι  Τάσος Μπακασέτας, Τάσος Δώνης και Βαγγέλης Παυλίδης, τονίζοντας ότι οφείλουν και πρέπει να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησε η «γαλανόλευκη» απέναντι σε Ιταλία και Βοσνία.

«Και οι δύο εμφανίσεις που κάναμε ήταν πολύ πειστικές και ιδιαίτερα με τη Βοσνία, όπου μας δόθηκε η ευκαιρία να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο. Από εκεί και πέρα, αυτά τα δύο παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά για εμάς, ανεξάρτητα από το αν κρίνεται πρόκριση ή όχι, γιατί θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και να δείξουμε ότι δεν ήταν απλά μια στιγμή αλλά πως είμαστε μια καινούργια ομάδα και όσο περνούν τα παιχνίδια θα είμαστε ακόμα καλύτεροι», επισήμανε ο διεθνής άσος της Αλάνιασπορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με τη Βοσνία χαιρόμασταν το παιχνίδι, ήμασταν ο ένας για τον άλλον στο γήπεδο, βλέπαμε τι κάνει ο συμπαίκτης μας και προσπαθούσαμε κι εμείς να κάνουμε ακόμη παραπάνω πράγματα. Υπήρχε η προσμονή να ξαναβρεθούμε, γιατί εκτός από μια καλή ομάδα πλέον, έχουμε και παιδιά που ταιριάξαμε όλοι μαζί, αλλά το πιο σημαντικό για εμένα αυτή τη στιγμή είναι να συγκεντρωθούμε στα δύο παιχνίδια που έρχονται, γιατί κατά την άποψή μου είναι πολύ πιο σημαντικά από τα δύο προηγούμενα», πρόσθεσε.

Όσο για την επάνοδό του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, είπε: «Επέτρεψα στην Εθνική και είμαι πολύ ικανοποιημένος, να πάνε και καλά τα πράγματα, να έρθουν καλά αποτελέσματα. Το πιο σημαντικό για όλους είναι η ομάδα και να πηγαίνει καλά. Όταν έχεις φιλοδοξίες βάζεις πίεση από μόνος σου, δεν έχει να κάνει μόνο με την πίεση που σου βάζει ο κόσμος».

Από τη μεριά του ο Τάσος Δώνης επισήμανε πως «είναι πάντα ευχάριστο να έρχεσαι στην Εθνική ομάδα. Περνάμε πάντα καλά και μετά τις δύο καλές εμφανίσεις όλοι περιμέναμε πως και πως την κλήση. Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουμε έτσι και στα δύο τελευταία παιχνίδια και στο μέλλον θα έχουμε μια ακόμη καλύτερη πορεία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτηθείς για τη νέα αγωνιστική φιλοσοφία που θέλει να τους εμφυσήσει ο Φαν Σιπ, είπε: «Ο προπονητής από την πρώτη στιγμή μας μετέδωσε το πλάνο που θέλει να παίζουμε, είναι πλάνο κατοχής μπάλας και στα τελευταία παιχνίδια θα πρέπει να πάρουμε τις νίκες, πρέπει να συνηθίσουμε στο να κερδίζουμε για να προετοιμαστούμε και για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Είναι δύο δύσκολα παιχνίδια, άσχετα αν δεν έχουν σημασία στη βαθμολογία και πρέπει να δώσουμε το 100% για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Τέλος, ο Βαγγέλης Παυλίδης δήλωσε: «Όλα τα παιδιά έδωσαν το 100% και δείξαμε καλό πρόσωπο και στα δύο τελευταία παιχνίδια. Μαζευτήκαμε σήμερα, δεν προλάβαμε να πούμε πολλά-πολλά αλλά θέλουμε να κερδίσουμε τους επόμενους δύο αγώνες για να προσπαθήσουμε να μπούμε στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας. Πιστεύω ότι αν δείξουμε καλό πρόσωπο στο παιχνίδι με την Αρμενία, δεν θα έχουμε πρόβλημα. Με τον Χατζηδιάκο είμαστε συνεχώς σε επικοινωνία».

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης