Ο Ζοσέ Μουρίνιο δήλωσε ότι η Τότεναμ παραμένει ακόμη… «ζωντανή» στο Champions League, παρά την εντός έδρας ήττα (0-1) από τη Λειψία στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στους «16».

«Το 1-0 είναι 1-0, δεν είναι 10-0, το αποτέλεσμα είναι ανοιχτό, είναι τόσο απλό» δήλωσε ο Μουρίνιο στους δημοσιογράφους. «Δεν θα είμαστε η πρώτη ομάδα που θα έχει χάσει 1-0 στην έδρα της και θα κερδίσει την πρόκριση στη ρεβάνς» πρόσθεσε ο Πορτογάλος, που αναγκάστηκε να παρουσιάσει ενδεκάδα, δίχως τους τραυματίες Κέιν, Σο και Σισοκό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαστε σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση, είμαι τόσο υπερήφανος για τους παίκτες και αυτό που με ανησυχεί είναι αυτή η κατάσταση για το υπόλοιπο της σεζόν. Αλλά, μιλώντας για το επόμενο παιχνίδι κατά της Λειψίας, μπορώ να εγγυηθώ ότι θα πάμε εκεί για να πολεμήσουμε στα όριά μας».

Σχετικά με την αντίδραση του Ντέλε Άλι, όταν έγινε αλλαγή, ο Πορτογάλος προπονητής υπογράμμισε: «Νομίζω ότι ήταν θυμωμένος με την εμφάνισή του, όχι μαζί μου. Νομίζω ότι καταλαβαίνει γιατί τον αντικατέστησα και ότι η ομάδα βελτιώθηκε».

Ο Μουρίνιο έγινε ο -μόλις- τέταρτος προπονητής που έφτασε τα 150 παιχνίδια στο Champions League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης