Με τον Ουζουνίδη στον πάγκο και τη νέα σεζόν ο ΑΠΟΕΛ

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 8 Μαΐου 2020, 10:31
Με τον Ουζουνίδη στον πάγκο και τη νέα σεζόν ο ΑΠΟΕΛ

Υπό τις οδηγίες του Μαρίνου Ουζουνίδη θα αγωνίζεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο ΑΠΟΕΛ, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος των πρωταθλητών, Πρόδρομος Πετρίδης, στο πλαίσιο των δηλώσεων που έκανε σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Ανακοινώνω προσυμφωνία με Ουζουνίδη. Μένουν λεπτομέρειες. Βάλαμε και όριο στο μπάτζετ για τη νέα σεζόν. Είναι προφορική συμφωνία και καταλήξαμε ότι θέλουμε να συνεχίσουμε μαζί. Την επόμενη εβδομάδα θα τα πούμε και από κοντά και θα προχωρήσουμε σε ανακοινώσεις» διευκρίνισε ο ισχυρός άνδρας των «γαλαζοκίτρινων», ο οποίος στη συνέχεια εξέφρασε τις επιφυλάξεις του για τη συνέχιση της σεζόν:

«Την περασμένη εβδομάδα η κυβέρνηση είπε πως οι προπονήσεις θα αρχίσουν 18 του Μάη χωρίς αποδυτήρια και φυσιοθεραπευτές. Και ρωτώ. Σε όλους αυτούς που λένε πως μπορούν να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα, πώς μπορεί μια ομάδα να κάνει προετοιμασία 4-5 εβδομάδες και να παίξει; Πώς μπορεί με αυτές τις συνθήκες να προετοιμαστεί μια ομάδα που θα πρέπει να προπονούνται 25 παίκτες, 6-7 φροντιστές και όχι μόνο;».

Υπενθυμίζεται ότι ο Έλληνας τεχνικός ανέλαβε την ομάδα μέσα Φεβρουαρίου μέχρι το τέλος της περιόδου 2019-20.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 8 Μαΐου 2020, 10:47