Το Βέλγιο επικράτησε 1-0 της Κροατίας στις Βρυξέλλες σε φιλικό παιχνίδι λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του Euro 2020. Την αναμέτρηση έκρινε το γκολ του Ρομέλου Λουκάκου στο 39’. Οι Βέλγοι είχαν διπλό δοκάρι στο 31’ σε προσπάθεια αρχικά του σκόρερ και στη συνέχεια του Καράσκο.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «κόκκινοι διάβολοι», που προέρχονταν από την ισοπαλία (1-1) με την Ελλάδα, στο ίδιο γήπεδο, την περασμένη Πέμπτη, ολοκλήρωσαν νικηφόρα την προετοιμασία τους για τα τελικά του EURO 2020, κατακτώντας μια νίκη που θα τονώσει την ψυχολογία τους.

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ χρησιμοποίησε τους Κουρτουά, Αλντερβάιρελντ, Ντενάγερ, Βερτόνγκεν (46΄ Βερμάελεν), Καστάν, Τίλεμανς, Ντεντόνκερ (81΄ Εντέν Αζάρ), Τσαντλί (71΄ Τοργκάν Αζάρ), Μέρτενς (68΄ Βανάκεν), Λουκάκου, Καράσκο (81΄ Ντοκού).

Η Κροατία του Ζλάτκο Ντάλιτς έπαιξε με τους Λιβάκοβιτς, Βρσάλικο, Βίντα, Καλέτα-Καρ, Μπάριτσις (46΄ Γκβαρντιόλ), Μόντριτς (61΄ Πάσαλιτς), Μπρόζοβιτς, Κόβατσιτς (62΄ Βλάσιτς), Ρέμπιτς (62΄ Κράμαριτς), Πέτκοβιτς (70΄ Μπρέκαλο), Πέρισιτς (80΄ Όρσιτς).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης