Η πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2016 αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού, Σέρχιο Μαρκαριάν. Μιλώντας στα μέσα ενημέρωσης της πατρίδας του ο Ουρουγουανός προπονητής δήλωσε πως αυτό που θα προσπαθήσει σε… πρώτη φάση είναι να επαναφέρει την καλή ψυχολογία στις τάξεις της ομάδας και να γεμίσει με αυτοπεποίθηση του διεθνείς ενόψει της συνέχειας των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

«Το πρότζεκτ που υπάρχει αποτελεί μεγάλη πρόκληση. Η αλήθεια είναι πως η εθνική Ελλάδας δε βρίσκεται σε καλή κατάσταση, τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά», ανέφερε ο έμπειρος τεχνικός και συνέχισε: «Οι προσδοκίες που υπήρχαν έχουν μειωθεί πολύ, δεν υπάρχει ελπίδα, ούτε αυτοπεποίθηση. Θέλουμε και θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση», πρόσθεσε ο 71χρονος προπονητής στην εφημερίδα El Pais της Ουρουγουάης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Επιθυμία μου είναι να συνεργαστώ με την Ελλάδα όχι μόνο στα προκριματικά του Euro 2016, αλλά να οδηγήσω την εθνική ομάδα στην τελική φάση», ενώ δεν παρέλιψε να «πλέξει το εγκώμιο» του Γιώργου Καραγκούνη τον οποίο και χαρακτήρισε ως ένα πολύ σημαντικό άτομο και στην απόφασή που πήρε αλλά και στο έργο που έχει μπροστά του στην εθνική ομάδα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης