Ο αγώνας με την Ελλάδα (12/10, 21:45, Cosmote Sport 1, OPEN TV), στο «Ολίμπικο», δεν θα είναι εύκολος για τη «βασίλισσα» του 10ου προκριματικού ομίλου στο Euro 2020, Ιταλία, όπως υπογράμμισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της «σκουάντρα ατζούρα», Ρομπέρτο Μαντσίνι. Ο Ιταλός εκλέκτορας εξήγησε ότι η ελληνική ομάδα έχει αλλάξει τεχνικό επιτελείο και παίκτες, γι΄ αυτό και την περιμένει απρόβλεπτη.

«Θα πρέπει να ξεπεράσουμε το εμπόδιο της Ελλάδας και αυτό δεν θα είναι απλό. Άλλαξε προπονητή και δεν ξέρουμε πώς θα παίξει, αλλά για εμάς δεν θα πρέπει να αλλάξει τίποτα: πρέπει να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, που είναι πολύ σημαντικό», υπογράμμισε ο Μαντσίνι στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θέλουμε να πάμε στο Euro 2020, να παίξουμε καλά και να φτάσουμε ως το τέλος, επειδή το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα λείπει εδώ και καιρό από την Ιταλία», πρόσθεσε ο εκλέκτορας των «ατζούρι».

Με νίκη απέναντι στην Ελλάδα η Εθνική Ιταλίας θα «σφραγίσει» και μαθηματικά την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης, τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση των προκριματικών στον όμιλο, αφού θα μετρά «7 στα 7».

Όσο για την αρχική ενδεκάδα; «Ο προβληματισμός μου είναι αν θα χρησιμοποιήσω τον Μπερναρντέσκι ή τον Μπαρέλα. Αυτή είναι η μοναδική αμφιβολία μας» απάντησε χαμογελώντας, καθώς ο Μαντσίνι δεν έχει ακόμη κατασταλάξει για τουλάχιστον τρεις θέσεις στην αρχική ενδεκάδα της Ιταλίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης