Ακόμα μία αγωνιστική θα πρέπει να περιμένει ο Λεβαδειακός προκειμένου να γευτεί το νέκταρ της νίκης στο φετινό πρωτάθλημα της Super League.

Oι Βοιωτοί, εμφανίζοντας πολλά αμυντικά προβλήματα, γνώρισαν την ήττα στην έδρα τους την Κυριακή με 3-2 από την Κέρκυρα, η οποία πανηγύρισε το πρώτο της «διπλό» απέναντι στους «πράσινους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών ήταν ο Χαβίτο, ο οποίος σκόραρε δύο γκολ (5′, 61′), με τον Μαρκόφσκι, ο οποίος αποβλήθηκε στο 78′ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα, να πετυχαίνει το άλλο τέρμα του ΑΟΚ.

Στην αντίπερα όχθη, ο Κονέ πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του (17′, 70′), χωρίς ωστόσο να μπορέσει να αποτρέψει την ήττα για τους Βοιωτούς.

TA ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το συγκρότημα του Γεωργίου πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό στο ματς, καθώς μόλις στο 5ο λεπτό κατάφερε να ανοίξει το σκορ.

Σκόρερ των Φαιάκων ήταν ο Χαβίτο, ο οποίος τροφοδοτήθηκε από τον Ζορμπά και νίκησε τον Πρζιρόβσκι, κάνοντας το 0-1. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και κατάφεραν να απαντήσουν άμεσα στο γκολ του Ισπανού, στο 17ο λεπτό με τον Κονέ, ο οποίος είχε δοκάρι τέσσερα λεπτά νωρίτερα.

Εντούτοις πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο (39′) η Κέρκυρα πήρε πάλι το προβάδισμα με τον Μαρκόφσκι, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε την ασθενή απόκρουση του Πρζιρόβσκι.

Στο 61′ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και τρίτο γκολ με σουτ του Χαβίτο, ωστόσο στο 70′ πάλι ο Κονέ με απευθείας φάουλ μείωσε σε 3-2.

Μετά από τη μείωση του σκορ το παιχνίδι απέκτησε εκ νέου ενδιαφέρον, με τους γηπεδούχους να εντείνουν την πίεσή τους, αποκτώντας, μάλιστα αριθμητικό πλεονέκτημα στο 78′, όταν ο Μαρκόβσκι αντίκρισε δύο κίτρινες κάρτες.

Πάντως το πολυπόθητο γκολ για τους Βοιωτούς δεν ήρθε, καθώς ο Κώτσιος με κεφαλιά στις καθυστερήσεις έστειλε την μπάλα μόλις άουτ.

Κίτρινες: Κονέ, Γεωργιάδης, Ζίτο, Σάντσεζ – Γκόμες, Μαραγκός, Ανδρεόπουλος, Ναγιάρ, Σετκούς

Κόκκινες: 78′ Μαρκόφσκι (2η κίτρινη)

Λεβαδειακός (Σάββας Παντελίδης): Πρζιρόβσκι, Ορτέγκα, Κονέ, Ζίτο, Τόμας, Βούκσεβιτς, Γεωργιάδης, Κώτσιος, Μάντζιος, Γκόμεζ (63′ Σάντσεζ), Πρόγιτς.

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου):
Σέτκους, Μαραγκός (67′ Ναγιάρ), Βενέτης, Ζορμπάς (80′ Καϊκούτ), Γκόμες, Σαμπάτ, Μαρκόφσκι, Κοντός, Χαβίτο, Ανδρεόπουλος (90′ Ντιμιτρόφσκι), Ντιόγκο.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης