Η συνάντηση ανάμεσα στον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη και τους εκπροσώπους της FIFA ορίστηκε για το πρωί της Τετάρτης (14/3) στις 10:00 στο γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης αναμένεται να ενημερώσει την παγκόσμια συνομοσπονδία για τα γεγονότα που προκλήθηκαν από το ντέρμπι «Δικεφάλων» στην Τούμπα και για την απόφαση να αναβληθεί επ’ αόριστον η δράση στη Super League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ, έκτακτη συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει από τα γραφεία της ΕΠΟ ο Χέρμπερτ Χούμπελ. Ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA θα τοποθετηθεί στις 12:00 για τα γεγονότα της Τούμπας, καθώς, όπως είναι γνωστό, εκπρόσωποι της παγκόσμιας συνομοσπονδίας και της UEFA βρίσκονται ήδη στην ελληνική πρωτεύουσα.

Ο κ. Χούμπελ θα τοποθετηθεί για τα όσα συνέβησαν το βράδυ της περασμένης Κυριακής μετά το γκολ του ΠΑΟΚ, ενώ θα αναφερθεί τόσο στη διακοπή του πρωταθλήματος, αλλά και στα μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τέλος, η ατζέντα ολοκληρώνεται το απόγευμα καθώς ο υφυπουργός Αθλητισμού θα συναντήσει τους εκπροσώπους των μικρομεσαίων ομάδων της Λίγκας στις 17:00 και τις 18:00, ενώ μέχρι την Παρασκευή θα συμβεί κάτι ανάλογο και με τους εκπροσώπους των ΑΕΚ, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης