Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στην Ελληνική Αστυνομία μετά την απόπειρα δολοφονίας εις βάρος του. Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού με μήνυμά του στο Instagram δηλώνει τη βεβαιότητά του ότι θα αποκαλυφθεί η αλήθεια.

«Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω όλους μου τους φίλους και όλους τους ανθρώπους που ενδιαφέρθηκαν για μένα και μου έστειλαν την αγάπη τους σχετικά με την απαίσια εμπειρία, που σόκαρε εμένα και την οικογένειά μου. Δεν είμαι πρόσωπο που σχετίζεται με συγκρούσεις, δεν έχω και δεν είχα εχθρούς, αυτά τα πράγματα δεν με ενδιαφέρουν» αναφέρει ο Σέρβος παλαίμαχος άσος και συνεχίζει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήμουν πάντα αθλητής, οικογενειάρχης και αυτά τα δύο είναι που έφτιαξαν τη ζωή μου. Το μόνο που μπορώ να πω αυτήν τη στιγμή είναι ότι πιστεύω στη Δικαιοσύνη και αφήνω την κατάσταση στα χέρια της αστυνομίας, να κάνει τη δουλειά της. Της έχω εμπιστοσύνη ότι θα ανακαλύψει την αλήθεια και το κίνητρο πίσω από το φρικτό γεγονός. Δόξα τω Θεώ, είμαι καλά. Για μια ακόμη φορά θέλω να ευχαριστήσω όλους σας για την ανησυχία σας και τα όμορφα μηνύματά σας αυτές τις μέρες».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης