Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης η έκτακτη σύσκεψη του Σταύρου Κοντονή με τους εκπροσώπους Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης με τον υφυπουργό αθλητισμού να εμφανίζεται συγκρατημένα αισιόδοξος πως θα επικρατήσει η λογική και οι ομάδες θα συμβάλλουν στην τήρηση του νέου αθλητικού νόμου, αποκλείοντας παράλληλα το ενδεχόμενο grexit.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είχαμε μια πολύωρη συζήτηση με τους εκπροσώπους των ομάδων. Ήταν ενδιαφέρουσα γιατί μας απασχόλησε το θέμα της απόλυτης εφαρμογής της νομοθεσίας.

Συζητήσαμε για τεχνικά προβλήματα, το ηλεκτρονικό εισιτήριο και κυρίως για το θέμα του νέου αθλητικού νόμου με το οποίο θα έχω αναλυτικές συζητήσεις και με τους εκπροσώπους των άλλων ομάδων. Θεωρώ ότι με καλή πίστη και την κοινή λογική θα λυθούν τα προβλήματα. Και πιστεύω θα τα λύσουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το ενδεχόμενο Grexit ο Υφυπουργός ήταν ξεκάθαρος, τονίζοντας: «Δεν τίθεται κανένα τέτοιο ζήτημα. Οι φορείς του ποδοσφαίρου αντιλαμβάνονται ότι μέσα σε ένα κράτος δικαίου πρέπει να εφαρμόζονται οι νόμοι. Οι νόμοι θα τηρηθούν.

Η κοινή λογική θα μας βγάλει από άσκοπες και άγονες συζητήσεις. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να συζητάμε τα αυτονόητα. Είμαστε μεγάλα παιδιά. Ελπίζω κάποια στιγμή να τα πούμε με όλους σε κάποια γενική συνέλευση της Σούπερ Λίγκας».

Όσο για την επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη, επισήμανε: «Είχαμε τηλεφωνική επικοινωνία χθες και θα τα πούμε και από κοντά την επόμενη εβδομάδα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης