Ο Δημήτρης Γιαννούλης του ΠΑΟΚ είναι το νέο πρόσωπο στην Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου, εν όψει των αγώνων των προκριματικών του EURO 2020 με τη Φινλανδία και το Λιχτενστάιν, όπως ανακοινώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (2/09) από την ΕΠΟ.

Η πρώτη προπόνηση της «γαλανόλευκης» ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Φαν Σιπ να καλεί στην ομάδα τον αριστερό μπακ του «Δικεφάλου του Βορρά». Η ΕΠΟ έκανε γνωστό μετά την απογευματινή προπόνηση για την κλήση του Έλληνα αμυντικού, ο οποίος θα ταξιδέψει την Τρίτη το πρωί με την υπόλοιπη αποστολή στη Φινλανδία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει: «Σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η πρώτη προπόνηση της Εθνικής Ανδρών υπό τον κ. Φαν’τ Σιπ στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, καθώς επίσης ότι στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κλήθηκε ο Δημήτρης Γιαννούλης.

Η αποστολή της Εθνικής Ανδρών αναχωρεί αύριο και ώρα 10:30 με προορισμό το Τάμπερε και η προπόνηση επί φινλανδικού εδάφους είναι προγραμματισμένη για τις 18:00 (κλειστή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ)».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης