Άριστα πήραν από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ οι διαιτητές που διηύθυναν τους αγώνες της 17ης αγωνιστικής της Super League καθώς ο Άγγλος αρχιδιαιτητής έκρινε ορθές όλες τις τελικές αποφάσεις τους στις συγκεκριμένες αναμετρήσεις.

Πιο συγκεκριμένα ο Κλάτενμπεργκ ανέφερε ότι σωστά δόθηκε το πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ο Χουτεσιώτης ανέτρεψε τον Ελ Αραμπί, αφού ο τελευταίος είχε προλάβει να πάρει πρώτος την μπάλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά στο γκολ της ισοφάρισης της Λαμίας κόντρα στον Βόλο, τόνισε ότι είναι κανονικό αφού δεν υπήρξε ουσιαστικό μαρκάρισμα για να μην μετρήσει το τέρμα της ομάδας της Φθιώτιδας, ενώ σωστά άλλαξε το χρώμα της κάρτας στον Βάτερμαν και από κίτρινη έγινε κόκκινη, διότι ο Τζόλης θα προλάβαινε την μπάλα και θα μπορούσε να σκοράρει.

Αναφορικά με το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ατρόμητο, ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ θεωρεί ότι σωστά καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, αφού η παρεμπόδιση του Σιμόες στον Μανδά ήταν «μηδαμινή» και μάλιστα θα έπρεπε να δοθεί νωρίτερα πέναλτι στον Γούτα για ανατροπή του Ολιβέιρα και επιπλέον σωστό χαρακτήρισε και τον καταλογισμό πέναλτι υπέρ του Ατρόμητου.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης