Κύπρος: Στον πάγκο του Ερμή ο Δερμιτζάκης

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2015, 17:14
Κύπρος: Στον πάγκο του Ερμή ο Δερμιτζάκης
Την τεχνική ηγεσία του Ερμή Αραδίππου ανέλαβε ο Παύλος Δερμιτζάκης, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1 έτη με τον κυπριακό σύλλογο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την συμφωνία μου με τον Ερμή γιατί ήρθα σε μια ομάδα με ψηλούς στόχους κάτι το οποίο συμβαδίζει με τις προσωπικές φιλοδοξίες και στόχους τους οποίους έχω» ανέφερε μετά την επισημοποίησε της συμφωνίας του με τον Ερμή ο Έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε:

«Αισθάνομαι όμορφα που βρίσκομαι στην Κύπρο γιατί είναι ένα μέρος πάρα πολύ οικείο για τους Έλληνες. Τα τελευταία δύο χρόνια ο Ερμής είναι μια ομάδα που συμμετέχει στα play off με ευρωπαϊκή συμμετοχή κατακτώντας μάλιστα και ένα σούπερ cup. Αυτό δείχνει μια ομάδα που μπορεί να σταθεροποιηθεί στις πρώτες θέσεις του Κυπριακού Πρωταθλήματος.

Στις συζητήσεις που είχα με τον πρόεδρο δεν ήθελα πολλή σκέψη να υπογράψω, αφού διαπίστωσα ότι οι στόχοι και φιλοδοξίες μας συμβαδίζουν με τα θέλω μου. Είδα ένα άνθρωπο παθιασμένο με την ομάδα του, ένα άνθρωπο μαχητή, γεννημένο νικητή. Ευχαριστώ την διοίκηση, τον τιμ μάνατζερ, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και υπόσχομαι μέσα από σκληρή δουλειά θα φτιάξουμε κάτι πολύ καλό».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2015, 18:28