Μικρό προβάδισμα πρόκρισης για τους «16» στο Κύπελλο Ελλάδας απέκτησαν την Πέμπτη τα Τρίκαλα, μετά την εντός έδρας νίκη τους με 3-2 σκορ επί του Εργοτέλη.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 54ο λεπτό, όταν ο Ελευθεριάδης με ασύλληπτο σουτ έστειλε την μπάλα στο δεξί «παράθυρο» του Καλογεράκη. Οι Κρήτες, όμως, απάντησαν άμεσα και στο 67΄ ισοφάρισαν με κεφαλιά του Ιατρούδη (η μπάλα βρήκε στον Τσίπρα), ύστερα από κόρνερ του Τσέλιου, για να πάρουν προβάδισμα τρία λεπτά αργότερα με απίθανο σουτ και πάλι του Ιατρούδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το παιχνίδι είχε όμως πολύ δρόμο ακόμη… Στο 80΄ ο διαιτητής Δραγούσης έδειξε τα 11 βήματα σε ανατροπή του Παπαγεωργίου από τον Οικονόμου, για να ευστοχήσει ο Πελάεθ στο 81΄ «γράφοντας» το 2-2 ενώ στο 90′ ο Τσίπρας με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο, στις 4 Δεκεμβρίου.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Πέλκας, Βέρτζος, Λώττας, Νιάρος

ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Γιακουμής, Γρηγορόπουλος, Νιάρος, Βέρτζος, Οικονομόπουλος, Ριζογιάννης (79΄ Τεγούσης), Παπαγεωργίου, Πέλκας, Ελευθεριάδης, Λώττας, Σταματής (63΄ Τσίπρας)

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Βουτσάς, Μπούσης, Πέιος, Οικονόμου, Μπρους, Αλεξάκης (46΄ Γροντής), Τσέλιος (79΄ Κατσούρι), Μανουσάκης, Μπαράτα, Σταθόπουλος (46΄ Ιατρούδης)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης