Η Super League ανακοίνωσε ότι τις προσεχείς μέρες θα κυκλοφορήσει συλλεκτικό λεύκωμα για την ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στις 240 σελίδες της πολυτελούς έκδοσης θα καταγράφεται όλη η διαδρομή των 60 χρόνων της πρώτης κατηγορίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Super League αποτίει φόρο τιμής στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου με ένα συλλεκτικό λεύκωμα 240 σελίδων, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, την αναλυτική παρουσίαση των 60 Πρωταθλημάτων από το 1959 μέχρι το 2019, τις γνωστές αλλά και τις άγνωστες πτυχές όλων των Πρωταθλημάτων, τους πρωταγωνιστές, τα ρεκόρ, τα στατιστικά δεδομένα, αλλά και πολλά στοιχεία, τα οποία συνθέτουν την Ιστορία της Α’ Εθνικής.

»Το πολυτελές λεύκωμα “60 χρόνια Α’ Εθνική” θα κυκλοφορήσει τις προσεχείς ημέρες σε αριθμημένα αντίτυπα και όσοι φίλαθλοι επιθυμούν να το παραγγείλουν, μπορούν να στείλουν email στην ηλεκτρονική διεύθυνση social@slgr.gr, με τίτλο “ΛΕΥΚΩΜΑ 60 ΧΡΟΝΙΑ Α’ ΕΘΝΙΚΗ”, με το ονοματεπώνυμό τους και τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Σημειώνεται ότι λόγω του περιορισμένου αριθμού αριθμημένων αντιτύπων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, με κριτήριο την ημερομηνία και ώρα αποστολής του email στην ηλεκτρονική διεύθυνση social@slgr.gr με τίτλο “ΛΕΥΚΩΜΑ 60 ΧΡΟΝΙΑ Α’ ΕΘΝΙΚΗ”.

»Το συλλεκτικό Λεύκωμα “60 χρόνια Α’ Εθνική” κοστίζει 45 ευρώ, συν τα ταχυδρομικά έξοδα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης