Οι επόμενοι αγώνες ποδοσφαίρου στον ιταλικό Βορρά, πρόκειται να παιχτούν «κεκλεισμένων των θυρών», στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων για τον περιορισμό μετάδοσης του κορωνοϊού.

Έτσι, η ιταλική κυβέρνηση πήρε την απόφαση να γίνει χωρίς θεατές το παιχνίδι της Ίντερ με την Λουντογκόρετς για τους 32 του Europa League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Κυριακή, ακυρώθηκαν όλοι οι ποδοσφαιρικοί αγώνες στις περιφέρειες της Λομβαρδίας και του Βένετο.

Η Πολιτική Προστασία έκανε γνωστό ότι δεν έχει ακόμη εντοπισθεί ο λεγόμενος «ασθενής μηδέν», από τον οποίο πρέπει να ξεκίνησε η μετάδοση του ιού στην βόρειο Ιταλία. Παράλληλα, όμως, το θετικό στοιχείο είναι ότι, μέχρι αυτήν τη στιγμή, δεν υπάρχουν άλλες γεωγραφικές περιοχές που να λειτουργούν ως νέες εστίες μετάδοσης.

Για πρώτη φορά, πολλά προγράμματα της ιταλικής δημόσιας και ιδιωτικής τηλεόρασης μεταδίδονται χωρίς την παρουσία κοινού στο στούντιο, για να περιοριστεί ο κίνδυνος νέων κρουσμάτων. Με την ίδια λογική, αναβλήθηκε και η προγραμματισμένη γενική συνέλευση του παραρτήματος της Ένωσης Ξένων Ανταποκριτών στο Μιλάνο. Στα περισσότερα τρένα, τέλος, έχουν τοποθετηθεί αντισηπτικά τζελ για τους επιβάτες και το προσωπικό ενώ σε όλη την χώρα τα δημόσια μέσα μεταφοράς καθαρίζονται και απολυμαίνονται πολύ συχνότερα απ΄ότι συμβαίνει συνήθως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης