Ο Χάρι Κέιν είναι χωρίς αμφιβολία, ένα από τα «μεγάλα κανόνια» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και σίγουρα αποτελεί μεταγραφικό στόχο των κορυφαίων συλλόγων της «γηραιάς ηπείρου».

Ωστόσο, όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο άσος της Τότεναμ, σκέπτεται μόνο την εθνική Αγγλίας, τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022 και το EURO, ενώ δεν προβληματίζεται -προς το παρόν- για μία μεταγραφή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεδομένου ότι έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του η Ρεάλ Μαδρίτης και η Παρί Σεν Ζερμέν, ο 27χρονος επιθετικός, σχολίασε σχετικά: «Νομίζω ότι αυτή, είναι μια ερώτηση που είναι δύσκολο να απαντηθεί στην παρούσα φάση», ενώ πρόσθεσε:

«Είναι σημαντικό να επικεντρωθώ μόνο στους επόμενους δύο αγώνες της Αγγλίας και στην υπόλοιπη σεζόν με τους Spurs και μετά με το EURO. Οποίες άλλες σκέψεις, θα ήταν επιζήμιες για την απόδοση μου. Πάντα μου αρέσει να επικεντρώνομαι σε έναν στόχο και μια δουλειά και να τελειώσω δυνατά με τους Spurs, να κερδίσω αυτά τα προκριματικά με την Αγγλία και, ελπίζω, να συνεχίσω και να έχω ένα υπέροχο EURO. Προσπαθώ να απέχω από την φημολογία, όσο το δυνατόν περισσότερο. Είμαι πλήρως επικεντρωμένος στο γήπεδο μέχρι το τέλος του καλοκαιριού και μετά θα δούμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης