Η ιστορία είναι για να «γράφεται» στη χώρα μας… Κάποιες φορές βέβαια και αρνητικά! Οι τιμές καθημερινά εκτοξεύονται, τα ελληνικά νοικοκυριά δυσκολεύονται να καλύψουν βασικές ανάγκες, πόσο μάλλον να επενδύσουν στη διασκέδαση.

Πλέον, επηρεάζεται -όπως φαίνεται- και το ποδόσφαιρο, αλλά και το δικαίωμα του Έλληνα τηλεθεατή να απολαύσει τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση παγκοσμίως, το Μουντιάλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, λοιπόν, το Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί στο Κατάρ από τις 21 Νοεμβρίου ως τις 18 Δεκεμβρίου, δεν θα είναι για όλες τις «τσέπες»…

Η τηλεοπτική μετάδοση του φαντασμαγορικού αυτού θεάματος θα καλυφθεί από τον ANT1, αλλά δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Αυτό που προβληματίζει τους λάτρεις του ποδοσφαίρου είναι ότι ο μεγαλύτερος όγκος των αγώνων θα μεταδοθούν συνδρομητικά μέσω του ANT1+!

Σύμφωνα με το typologies.gr, η πλατφόρμα ΑΝΤ1+ θα προβάλει τους 32 από τους 64 αγώνες έναντι συνδρομής, ενώ οι υπόλοιποι 32 θα μεταδοθούν ελεύθερα από τον ΑΝΤ1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι σήμερα η ΕΡΤ ήταν εκείνη που κατοχύρωνε τα δικαιώματα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου και τα έδειχνε ζωντανά και ελεύθερα από τα τρία της κανάλια. Μάλιστα, στο Μουντιάλ της Ρωσίας το 2018 είχαν γίνει τα εγκαίνια της Υβριδικής ΕΡΤ, της υπηρεσίας που άνοιξε τον δρόμο για το ERTFlix.

Η είδηση, όπως ήταν λογικό, προκάλεσε την οργή των ποδοσφαιρόφιλων, και όχι μόνο, στο Twitter που προχώρησαν σε χιλιάδες σχόλια μέσα σε λίγες μόνο ώρες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης