Σε μία πάρα πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Διεθνούς και Ελληνικού Αθλητικού Δικαίου (ΙΔΕΑΔ) Γιώργος Παναγόπουλος στη «Δίκη στο Open».

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Κυριάκου Θωμαΐδη ο Γιώργος Παναγόπουλος χαρακτήρισε αφερέγγυα και κατευθυνόμενη από τους Υφυπουργούς την ΕΕΑ, εστιάζοντας μάλιστα σε ένα μέλος της. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, όπως ισχυρίστηκε στη «Δίκη στο Open», πριν από ένα μήνα στους διαδρόμους της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού το συγκεκριμένο μέλος είχε συνομιλία με συνάδελφό του, δικηγόρο, που ασχολείται με αθλητικές υποθέσεις, ο οποίος αργότερα, όταν ρωτήθηκε από τον ίδιο για το τι ειπώθηκε μεταξύ τους, του εκμυστηρεύτηκε ότι του ζητούσε χρήματα για κάποια υπόθεση.

Μετά από ερώτηση του Κυριάκου Θωμαΐδη, ο αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Διεθνούς και Ελληνικού Αθλητικού Δικαίου αποκάλυψε ότι το συγκεκριμένο μέλος ψήφισε και στην υπόθεση του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης.

Πάντως, αρνήθηκε να το κατονομάσει, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο στη συνέχεια στον παρουσιαστή ότι αν τον καλέσει η εισαγγελέας, τότε θα καταθέσει και θα πει τόσο το όνομα του μέλους της ΕΕΑ όσο και αυτό του συναδέλφου του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης