Όλοι εναντίον… όλων! Οι διαξιφισμοί σε επίπεδο κορυφής στο ισπανικό ποδόσφαιρο, εν μέσω κορωνοϊού, συνεχίζονται, με τη διοίκηση της LaLiga να παίρνει… σειρά και μετά την Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών (AFE), να προχωράει αντίστοιχα σε καταγγελία κατά της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, για τη διαρροή του οπτικοακουστικού υλικού από την τελευταία τηλεδιάσκεψη της Επιτροπής Παρακολούθησης του ισπανικού ποδοσφαίρου για τον κορωνοϊό.

Όπως γνωστοποίησε τη Δευτέρα (13/04) η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας, θα σταματήσει να δίνει το «παρών» στις τηλεδιασκέψεις της Επιτροπής που συγκαλούνται από την ομοσπονδία, μετά την «…σκόπιμη διαρροή των ηχητικών της τελευταίας συνάντησης» και θα προβεί σε καταγγελία της ομοσπονδίας στο Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού (CSD) και στην Ισπανική Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι παραπάνω αποφάσεις εγκρίθηκαν σήμερα το πρωί σε συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της LaLiga «…μετά την ανάλυση όσων έγιναν με την τελευταία συνεδρίαση της Επιτροπής» και τις καταγραφές και διαρροές του οπτικοακουστικού υλικού στα ΜΜΕ.

Όλα αυτά βεβαίως, έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την προ τριών ημερών θέση της ομοσπονδίας (βάσει της οποίας απάντησε και στην AFE για τη «διαρροή») με την οποία ανέφερε πως «…από την πρώτη συνεδρίαση, όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές ήταν ενήμερες πως υπήρχε διαδικασία μαγνητοφώνησης των συνομιλιών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης